Restaurant

Feesten

Feesten

.

Familiefeesten en bedrijfsfeesten

Informatie:

  • De Statie verzorgt diners tot 80 personen.
  • De samenstelling is seizoensafhankelijk, gebaseerd op ons maandmenu
  • Contacteer ons voor menu’s op maat (03 315 10 05) of bekijk de keuze menu’s in deze rubriek

Prijzen

  • Vanaf 35 euro per persoon
  • Drankenformule vanaf 18,5 euro per persoon (apero, wijn, water, koffie/thee)

 

Recepties & Walking dinners

Informatie:

  • Recepties mogelijk tot 120 personen
  • Formules met simpele hapjes tot uitgebreide mini-gerechten
  • Contacteer ons voor uw receptie op maat (03 315 10 05)

Prijzen:

  • Uitgebreide keuze aan formules, vanaf 18 euro

 

Kinderen en communiefeesten:

  • Ook kinderen zijn zeer welkom bij De Statie
  • Specifieke kindergerechten beschikbaar (zie kinderkaart)
  • Buiten staan speeltuigen
  • Voor communiefeesten wordt als nagerecht een ijslam geserveerd of nagerecht op aanvraag
  • Daarbij ook gratis hapjes bij het aperitief

Toegangkelijkheid:

  • Bewaakte privé parking
  • Vlot toegangkelijk voor rolstoelgebruikers

 

Voorstellen menu’s

Menu 35€

  • Carpaccio van rundsvlees met basilicum, parmezaan en zongedroogde tomaatjes
  • Op de huid gebakken zeebaars met een crème van Kempische zandwortel
  • of
  • Suprême van parelhoen met dragon, erwtencrème en akkerzwam
  • Callebaut chocolade brownie met vanilleijs

Menu 40€

  • Italiaanse gedroogde ham met kruidenslaatje
  • Wortelsoepje met Brechtse ham
  • Krokant gebakken eendenborst met seizoensgroenten en gekarameliseerde appel en lichte portojus
  • of
  • Op de huid gebakken kabeljauw met geplette aardappel en blanke botersaus
  • Parfait van champagne en limoncello

Menu 45€

  • Terrine van gerookte en gemarineerde Schose zalm met polderaardappel en groenekruiden dressing
  • Bisque van schaaldieren
  • Duo van lamskroon en lamsfilet in een jus van rozemarijn en seizoensgroenten
  • Tiramisu

Menu 50€

  • Carpaccio van St. Jakobsvruchten en zalm met limoenvinaigrette en groene kruiden
  • Heldere bouillon met verse tuinkruiden
  • Ossenhaas (filet pure) in rode wijnsaus met seizoensgroenten
  • of
  • Filet van jonge tarbot, aardappelbrandade met verse tuinkruiden, grijze garnalen en witte wijnsaus
  • Trio van chocolade