Restaurant

De Kaart

Hierbij een overzicht van onze kaart.  Vergeet zeker niet even te kijken naar onze actuele Suggesties. ‘s Middags bieden we bovendien een Lunchkaart aan, met lichtere gerechten.

VOORGERECHTEN

WARM & KOUD

Kaaskroketjes met Brugse kaas – €12

Carpaccio van rundvlees met basilicum, parmezaan en zongedroogde tomaatjes – € 14

Huisgemaakte garnaalkroketten volgens een ‘oud Nieuwpoorts’ recept – €16

Carpaccio van St. – Jakobsvruchten en zalm met limoenvinaigrette en groene kruiden – €18

Black tiger scampis met madrascurry –  €16

Op eikenhout gerookte Schotse zalm, geserveerd met toast, gehakte peterseli, ui, citroen en mierikswortel crème – €18

SOEPEN

Verse tomaten roomsoep met balletjes – €7

 

≈≈≈≈≈

HOOFDGERECHTEN

“Aberdeen- angus” steak  met saus naar keuze en frietjes – €24

A la minute bereide steak tartaar met klassiek garnituur – €24

Ierse filet pure “Black Angus” met seizoensgroenten, saus naar keuze en frietjes-€34

Tagliatelli met scampi’s in een tomaat-basilicumsaus – €24

Black tiger scampis met madrascurry – €24

Gebakken zeetong “Meuniere”- €34

KINDERMENU

Kinderspaghetti –  €9

Hamburger met frietjes – €9

Fishsticks – €9

Kindersteak – €12

 ≈≈≈≈≈

DESSERTS

Dame Blanche geserveerd met warme Callebaut chocolade – €8

Chocolade mousse – €8

Trio van chocolade- €9

Crème Brûlée – €9

Amandelkoekje met huisgemaakt koffie-ijs – €9

Chocolade moëlleux met vanille-ijs- €9

Hoogstraatse aardbeien natuur of vanille-ijs- €9

Assortiment van Belgische en Franse kazen -€12