Restaurant

Suggesties

Suggesties

.

Bij onze suggesties maken we nog meer gebruik van de ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.  U heeft toch ook al onze volledige kaart en onze Lunchkaart ontdekt?

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Ceviche van noordzeevis €17

Proeverij van fazant/kroketje/velouté/terrine

€16 Risotto met black tijger scampi’s en gebakken beuling €17

Velouté van fazant €11

6 Normandische creuses 000 €23

Carpaccio van hert met briekroketje €18

≈≈≈≈≈

HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauw met risotto van boschampignons en pompoen €28

Filet van jong everzwijn met jus van spekjes /champignons en rode wijn €26

Hertenkalffilet met herfstgarnituur €27

Gebakken pladijs onder een notenkorstje en vergeten groenten €27

Wildragout van hert en wildzwijn €26

Vers gebraden fazanthaan “fine champagne” €29

Hazenrugfilet op savooistoemp €30