Restaurant

Suggesties

Suggesties

.

Bij onze suggesties maken we nog meer gebruik van de ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.  U heeft toch ook al onze volledige kaart en onze Lunchkaart ontdekt?

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Salade met bosduiffilet- €18

Proeverij van fazant/kroketje/velouté/terrine- €16

Toast met boschampignons- €18

Velouté van fazant- €11

6 Normandische creuses 000- €23

Carpaccio van hert met briekroketje – €18

≈≈≈≈≈

HOOFDGERECHTEN

Filet van jonge tarbot gepocheerd in eigen nat en kreeftenjus -€29

Hertenkalffilet met herfstgarnituur-€27

Vers gebraden fazanthaan “fine champagne”-€29

Hazenrugfilet op savooistoemp-€30

Wildragout van hert en wildzwijn-€26

Op de huid gebakken roodbaarsfilet met preistoemp en wortel-€27

Graangevoerde Argentijnse zesrib met kruidenboter of saus naar keuze-€30