Restaurant

Suggesties

Suggesties

.

Bij onze suggesties maken we nog meer gebruik van de ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.  U heeft toch ook al onze volledige kaart en onze Lunchkaart ontdekt?

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

 

Ravioli van wild met truffel velouté- €19

Artisanale fazant kroketjes- €16

6 Ierse Umami oesters- €23

Duo van artisanale wildterinnes- €16

Carpaccio van hert met crème van veenbessen en noten dressing- €17

Velouté van fazant- €10

 

≈≈≈≈≈

HOOFDGERECHTEN

Gebakken doradefilets op geplette aardappel “Dijonaise”-€27

Koolvishaasje onder krokante korst met graanmosterdsaus-€25

Wildragout van hert en wildzwijn-€26

Hazenrugfilet op savooistoemp -€30

Op zijn geheel gebraden fazantenborst “Fine champagne”-€29

Hertenrug filet “Grand-Veneur”-€33

Rugfilet van gemarineerd wildzwijn met herfstgarnituur-€28