Restaurant

Suggesties

Suggesties

.

Bij onze suggesties maken we nog meer gebruik van de ingrediënten die het seizoen te bieden heeft.  U heeft toch ook al onze volledige kaart en onze Lunchkaart ontdekt?

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Gerookte makreel met coulis van geroosterde paprika- €17

Soepje van strandkrabbetjes met verse noordzeevis- €14

Gepocheerd hoeve-ei met geplette aardappel en gerookte vis- €17

6 Ierse Umami oesters- €23

Roastbeef “Carpacio style” met gekonfijte lookmayonaise- €17

 

≈≈≈≈≈

HOOFDGERECHTEN

Skreihaasje onder een mosterd-kruidenkorstje op geplette aardappel -€27

Scampis in lookboter ,ui en peterselie -€24

Soepje van strandkrabbetjes met verse noordzeevis-€21

Gegrilde corvina met wakame boter en lauwe salade met zeespinazie-€28

Filet mignon van Kempisch kalf /bearnaise met geroosterde paprika -€29

Graangevoerde Agnus beef Picanha met sjalottensaus-€27

Stoverij van varkenswangetjes met Westmalle dubbel-€25

 

ASPERGES

VOORGERECHTEN

 

Huisgemaakte aspergekroketten asperge/comtékaas/beenham-€16

Toscaanse beenham met witte en groene asperges-€18

Mechelse aspergesoep-€10

Asperges op Vlaamse wijze-€16

Asperges met gerookte zalm-€19

Asperges  op Vlaamse wijze met beenham-€18

Asperges met mousselinesaus-€16

 

HOOFDGERECHTEN

 

Asperges op Vlaamse wijze-€25

Asperges  op Vlaamse wijze met  beenham-€27

Asperges met mousselinesaus-€25

Asperges met gerookte zalm-€29

Asperges met beenham en gepocheerd ei-€28

 

Onze asperges worden geserveerd met dagverse Franse krielaardappeltjes